Kontakt
Lammers Renovatie Onderhoud Montage
Molenstalweg 3
7462 AE Rijssen
Homepage:www.lammersrenovatie.nl
Telefoon:+31(0)617 46 73 63
Fax:

Timmerwerken

Ook voor alle uiteenlopende timmerwerkzaamheden kun je bij Lammers renovatie, onderhoud en montage terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een veranda of overkapping. Dit is een aanbouw aan de woning die steunt op palen. Een veranda of overkapping heeft vele voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld langer en vaker buiten zitten en verleng je in principe een deel van de leefruimte. Wil je graag een carport aan het huis of de garage? Ook dat is geen probleem. Een carport zorgt voor een goede bescherming van je auto tegen alle weersinvloeden. Daarnaast kun je door een carport ook altijd droog in- en uit de auto stappen. Een ander voordeel is de extra opslagruimte die je hiermee creëert. Zo kun je dus naast de auto ook een fiets, caravan, speelgoed of grasmachine opbergen.

Timmerwerken binnenshuis

Maar ook voor timmerwerkzaamheden binnenshuis kun je bij Lammers uit Rijssen terecht. Denk hierbij aan het afhangen van deuren of het plaatsen van kozijnen, voor zowel deuren als ramen. Natuurlijk verzorgen we ook het HR++ glas voor in de kozijnen, zodat je er weer goed geïsoleerd bijzit.

Ook voor het plaatsen van een binnenwand draaien wij onze hand niet om. Het frame van de binnenwand wordt geplaatst en netjes afgewerkt met bijvoorbeeld gipsplaten. Natuurlijk kunnen we de wand voorzien van isolatiemateriaal.

Aftimmeren van de zolder

Wil je de zolderverdieping gaan gebruiken als woon- of leefruimte? Dan is het belangrijk dat er voldoende daglicht de ruimte binnenkomt en dat er een mogelijkheid bestaat om de ruimte te ventileren en luchten. Wij kunnen een dakraam voor je plaatsen of een complete dakkapel, zodat de leefruimte op de zolder wordt vergroot. Vervolgens kunnen we nog (extra) isolatie aanbrengen, zodat het dak goed geïsoleerd is. Als laatste timmeren we de zolderverdieping af, zodat er een mooie en lichte leefruimte ontstaat.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem

dan vrijblijvend contact met ons op om je wensen of ideeen te bespreken.

In principe is alles mogelijk, maar misschien hebben wij wel een

perfecte oplossing waar je zelf nog niet aan had gedacht. Bekijk onze referentieprojecten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.