Informatie

Timmerwerken bij Lammers Renovatie is sinds jaren een specialisatie. Zo zijn we sterk in timmerwerken bij het renoveren van woningen, schuren, garages en kantoren. Bovendien kunt u met gerust hart een verbouwing aan ons over laten. Wilt u de keuken of woning uitbouwen of vernieuwen met timmerwerk? Dan is Lammers uw partner. Dat heeft alles te maken met de jarenlange kennis, ervaring, maar ook stellen wij ons klantgericht op. Om die redenen zijn er al velen voor u geweest die voor Lammers hebben gekozen.

Timmerwerken door Lammers Renovatie

U gaat absoluut een voordeel genieten als u met ons in zee gaat. U heeft geen omkijken naar de renovatie of verbouwing. We zorgen dat het timmerwerk vakkundig wordt uitgevoerd en niet alleen omdat we de ervaring hebben, maar ook omdat wij passie voor ons vak hebben. Ook zorgen wij voor een faire prijs van het timmerwerk, zodat u nooit het gevoel heeft dat u op kosten wordt gejaagd. Verder plannen wij, en maken duidelijke afspraken zorgen voor een hoogwaardige afwerking van al het timmerwerk dat wij voor u verzorgen.

  • Geen omkijken naar de voortgang
  • Vakmanschap door jarenlange ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Tijdsplanning
  • Passie voor ons vak

Specialist in renovatie, onderhoud en montage

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je meer informatie over kunststof kozijnen, gevelbekleding of andere zaken? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

Voor informatie en/of een offerte