Informatie

Bij het monteren gaan wij zorgvuldig te werk. Zo maken we eerst de ruimte schoon, leggen we onze spullen klaar en halen we zonwering of rolgordijnen weg. Daarnaast dekken we alles netjes af, eventueel met zeil, en zorgen we dat er geen beschadigingen zich kunnen voordoen. Als we moeten slopen dan maken we vaak een deel van de tuin vrij en leggen we gesloopte materialen keurig op een doek. We letten zeer sterk op het stucwerk. Er mogen geen deeltjes meegenomen worden, want de bedoeling is dat alles zorgvuldig en strak wordt geplaatst.

Montage door Lammers Renovatie

Als we de oude kozijnen er eenmaal uit hebben, dan gaan we de ruimte inrichten voor de kunststof kozijnen. Vervolgens plaatsen en stellen we de kunststof kozijnen met behulp van stelkozijnen. We gaan daarna over tot het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Hebben we alles strak en waterpas geplaatst, dan gaan we alles afwerken en kitten. Kortom, luchtdicht maken en strak opleveren. Tot slot plaatsen we het glas, beslag en testen we het draaien, openen en dicht doen van de ramen of deuren.

  • Vakkundige montage
  • Zorgvuldig en secuur
  • Waterpas en vlak

Specialist in renovatie, onderhoud en montage

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je meer informatie over kunststof kozijnen, gevelbekleding of andere zaken? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

Voor informatie en/of een offerte