Kleine of grote klussen in en om uw huis of bedrijfspand

Verbouwing van uw woonkamer, keuken, badkamer of toilet? Aanbouw, opbouw of andere indeling van uw huis of kantoor? Energie besparen door betere isolering? Als klusbedrijf in de regio Rijssen helpen wij u graag bij de grote en kleine klussen in en om uw huis of bedrijfspand. Op deze website ziet u wat wij voor u kunnen betekenen en vindt u voorbeelden van ons werk.

We denken altijd mee

Of u nu wel of niet precies weet wat u wilt, wij denken graag met u mee. Bijvoorbeeld welke materialen het meest geschikt zijn voor uw klus. En hoe we het werk zo kunnen uitvoeren, dat u zo min mogelijk overlast ervaart. We zorgen uiteraard ook altijd voor een mooie afwerking.

Helder over de kosten

Over de kosten zijn we vanaf het begin duidelijk, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Verandert er iets tijdens de klus, dan rekenen we de eventuele extra kosten die dat met zich meebrengt meteen voor u uit. Bijvoorbeeld als u tijdens de klus nieuwe inzichten krijgt en u besluit dat u het misschien toch iets anders wilt. We werken flexibel met u mee en voorkomen dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Montage

De montage werkzaamheden van Lammers Renovatie, Onderhoud en Montage zijn zeer divers. In principe monteren wij alles dat constructie technisch of installatie technisch gemonteerd dient te worden. Voor ons is niets te gek en we denken graag mee naar de best passende oplossing.

Meer informatie

Dakkapelrenovatie

Een dakkapel zorgt op een donkere zolder voor een oase van licht en ruimte en maakt daarmee van een onhandige ruimte onder een schuin dak een volwaardige kamer in uw huis. Een ruimte ook, die u op allerlei manieren kunt gebruiken. Wij voldoen aan al uw wensen en eisen.

Meer informatie

Deuren

Een deur is het visitekaartje van uw huis. Een van de eerste dingen die uw gasten zien. Hij moet uniek zijn en passen bij uw woning. Daarom geven we u de creatieve vrijheid. Kiest u voor strak, modern, authentiek, neutraal of juist opvallend. U beslist en wij maken voor u de voordeur.

Meer informatie

Kunststof gevelbekleding

De afgelopen jaren heeft kunststof gevelbekleding enorm aan populariteit gewonnen. De houten panelen worden vandaag de dag vervangen voor kunststof gevelbekleding. Door de houten panelen te vervangen door kunststof panelen behoort schilderwerk tot de verleden tijd.

Meer informatie

Kunststof kozijnen

Waar voorheen iedereen nog zijn keuze liet vallen op het houten kozijn, kiest tegenwoordig de meerderheid voor het onderhoudsarme kunststof kozijn. Ben je dus van plan om op korte termijn je ramen en / of deuren aan te pakken in Rijssen of omstreken? Neem contact op met Lammers Renovatie.

Meer informatie

Timmerwerken

Wij realiseren voor u een veranda of overkapping. Ook voor klussen binnenshuis kunt u ook bij Lammers uit Rijssen terecht. Denk hierbij aan het afhangen van deuren of het plaatsen van kozijnen, voor zowel deuren als ramen. Het aftimmeren van uw zolder kunnen wij ook.

Meer informatie

Schuifpuien

Door een groot kozijn geniet u van een prachtig uitzicht over uw tuin. De warmte van de zon stroomt binnen. En dan hoeft het buiten nog niet eens echt warm te zijn. Is het dat wel? Dan opent u met een simpele beweging uw schuifpui en buiten komt binnen. Dat is het effect van een schuifpui.

Meer informatie

Specialist in renovatie, onderhoud en montage

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je meer informatie over kunststof kozijnen, gevelbekleding of andere zaken? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

Voor informatie en/of een offerte