Kontakt
Lammers Renovatie Onderhoud Montage
Molenstalweg 3
7462 AE Rijssen
Homepage:www.lammersrenovatie.nl
Telefoon:+31(0)617 46 73 63
Fax:

Kunststof kozijnen uit Rijssen - Onderhoudsarm design

Klussenbedrijf Lammers renovatie, onderhoud en montage uit Rijssen heeft zich gespecialiseerd in kunststof kozijnen. De afgelopen jaren is dit product namelijk mateloos populair geworden. Waar voorheen iedereen nog zijn keuze liet vallen op het houten kozijn, kiest tegenwoordig de meerderheid voor het onderhoudsarme kozijn. Ben je dus van plan om op korte termijn je ramen en / of deuren aan te pakken in Rijssen of omstreken? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Klussenbedrijf Lammers renovatie, onderhoud en montage voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

De voordelen op een rijtje

Een kunststof kozijn, voor raam of deur, heeft vele voordelen ten opzichte van kozijnen van andere materialen. Het grootste voordeel is dat ze onderhoudsarm zijn. Daarnaast is de levensduur ongeveer 50 jaar.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Onderhoudsarm: kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De kleur zal hierdoor niet vaal worden, waardoor schilderen niet nodig is. Het enige onderhoud dat ze nodig hebben is dat ze af en toe met een natte doek worden afgenomen. Een kunststof kozijn trekt van zichzelf geen stof of vuil aan en zal hierdoor ook minder onderhoudsgevoelig zijn.
  • Zeer goede isolatie: doordat ze goed isoleren kun je besparen op de stookkosten. Dit komt doordat de kozijnen hol zijn van binnen. Deze holtes bevatten ‘schotjes’ welke kamers in de holte vormen. De stilstaande lucht in deze kamers zorgt voor isolatie. Hoe meer kamers er in de holte zitten, des te beter de isolatie. Natuurlijk zorgt de juiste beglazing van het kozijn voor optimale isolatie.
  • Veiligheid: alle kunststof kozijn hebben het Politie Veilig Wonen Keurmerk. Dit komt doordat ze moeilijk te ontgrendelen zijn en speciale scharnieren hebben waardoor het kozijn niet zomaar uit de hengels getild kan worden. Daarnaast zijn ze moeilijk ontvlambaar en zelfdovend; ze zijn dus ook nog eens brandveilig.
  • Vele designs: ze zijn in vele designs leverbaar. Zo is levering in nagenoeg elke gewenste kleur mogelijk. Ook wanneer je een houtlook op het kozijn wenst is dit mogelijk. Door het houtnerf patroon zijn de kunststof kozijnen haast niet te onderscheiden van een houten kozijn.

Professioneel advies uit Rijssen

Klussenbedrijf Lammers renovatie, onderhoud en montage is een specialist in kunststof kozijnen. Neem contact op met Klussenbedrijf Lammers uit Rijssen voor vrijblijvend advies en een offerte op maat. Natuurlijk is Lammers niet alleen gespecialiseerd in adviseren, maar ook in het leveren en monteren. Dus voor het volledige traject (van advies tot montage) kun je bij Klussenbedrijf Lammers terecht.

kunststof-kozijnen.jpg