Kontakt
Lammers Renovatie Onderhoud Montage
Molenstalweg 3
7462 AE Rijssen
Homepage:www.lammersrenovatie.nl
Telefoon:+31(0)617 46 73 63
Fax:

Keralit kunststof gevelbekleding

De afgelopen jaren heeft kunststof gevelbekleding enorm aan populariteit gewonnen. De houten panelen, die vroeger vaak werden gebruikt, worden vandaag de dag vervangen voor kunststof panelen. Houten panelen of gevelbekleding zijn onderhoudsgevoelig. Zo moet het schilderwerk van deze houten panelen regelmatig worden vernieuwd. Door de houten panelen te vervangen door kunststof panelen behoort schilderwerk tot de verleden tijd. Om een goed beeld te krijgen van kunststof gevelbekleding zetten we de voordelen voor je op een rijtje.

  • Makkelijk te onderhouden met minimale inspanning
  • Goed bestand tegen extreme weersomstandigheden
  • Verkrijgbaar in iedere gewenste maat, kleur en vorm
  • Licht van gewicht – Een voordeel bij het plaatsen
  • Kunststof gevelbekleding is budgetvriendelijker dan ander materiaal
  • Restproducten zijn in veel gevallen te recyclen (duurzaam)

Duurzaam product

Natuurlijk, houten gevelbekleding heeft een bepaalde uitstraling en het is een 'natuurlijk' product. Echter, met de huidige technieken en materialen kan ook in kunststof gevelbekleding de 'houtlook' exact worden nagebootst. Daarnaast is kunststof gevelbekleding een duurzaam product. De meeste materialen zijn namelijk volledig herbruikbaar en worden op een duurzame manier geproduceerd.

Waar kun je kunststof gevelbekleding allemaal toepassen?

Kunststof gevelbekleding kun je bijvoorbeeld toepassen op een dakkapel. De zijkanten van een dakkapel werden voorheen vaak met hout bekleed. Tegenwoordig worden dakkapellen vaak standaard geleverd met kunststof afwerking. Je hoeft dan nooit meer het dak op, of iemand in te huren, om de zijkanten van de dakkapel te schilderen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook denken aan de boeidelen, topgevel of de dakrand. Benieuwd naar de mogelijkheden, kijk dan eens bij onze referenties of neem contact met ons op.