Kontakt
Lammers Renovatie Onderhoud Montage
Molenstalweg 3
7462 AE Rijssen
Homepage:www.lammersrenovatie.nl
Telefoon:+31(0)617 46 73 63
Fax:

Kunststof kozijnen Enschede

Beschikt jouw huis of pand over houten of kunststof kozijnen in Enschede en zijn die aan renovatie toe? Lammers Renovatie is een bedrijf uit Rijssen dat gespecialiseerd is in het renoveren van kozijnen. Wij zijn je graag van dienst. Kozijnen gaan vaak voor een langere tijd mee. Echter zal na enkele tientallen jaren het moment komen dat deze aan renovatie toe zijn. Het renoveren van kunststof kozijnen in Enschede vereist vakmanschap. Voor een zorgvuldige restauratie waardoor de kozijnen weer een stuk langer meekunnen is ervaring, kennis en de juiste middelen vereist. Lammers Renovatie heeft dat allemaal in huis. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen wat betreft de renovatie van houten of kunststof kozijnen in Enschede? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Het onderhouden en renoveren van kunststof kozijnen in Enschede is belangrijk om de kozijnen in goede staat te laten verkeren. Zeker als het huis of pand waar je in woont al wat ouder is kan renovatie noodzakelijk zijn. Voor van kunststof gemaakte kozijnen geldt dat het regelmatig schoonmaken en het smeren van scharnieren al een hoop doet. Bij houten kozijnen is het risico dat het hout beschadigd raakt, gaat schimmelen of gaat rotten. Als specialist op het gebied van het renoveren van kozijnen kan Lammers Renovatie jouw houten of kunststof kozijnen in Enschede weer als nieuw maken. Waar nodig vervangen we onderdelen, halen we eventueel rot weg of geven we de kozijnen een nieuw likje verf. Overigens kan het onder omstandigheden voordeliger zijn om de kozijnen te laten vervangen in plaats van te renoveren. Neem gerust contact op voor meer informatie over de kosten.

Lammers Renovatie is een bedrijf uit Rijssen dat renovatie-, onderhouds- en montagewerkzaamheden verricht. Dit kunnen wij doen voor trappen, vloeren, goten, boeiboorden, gevelbekleding, badkamers, kunststof kozijnen in Enschede of omgeving en meer. We beschikken over veel kennis en ervaring en leveren altijd kwaliteit. Tevens zijn we in het bezit van het VCA certificaat. Met Lammers Renovatie kies je voor één centraal aanspreekpunt voor de renovatiewerkzaamheden. Bij ons geldt afspraak is afspraak, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Indien gewenst kunnen we bij je thuis of elders op locatie langskomen voor advies of een prijsopgave op maat.


Heb je vragen of opmerkingen over de renovatie, wil je een offerte aanvragen of direct een afspraak maken voor het laten renoveren van je kunststof kozijnen in Enschede? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 17 46 73 63, per e-mail en via het contactformulier.