Kontakt
Lammers Renovatie Onderhoud Montage
Molenstalweg 3
7462 AE Rijssen
Homepage:www.lammersrenovatie.nl
Telefoon:+31(0)617 46 73 63
Fax:

Kunststof kozijnen Deventer

Een bedrijf gezocht dat jouw houten of kunststof kozijnen in Deventer of omgeving kan renoveren? Zoek dan niet verder, want Lammers Renovatie is het bedrijf dat jij nodig hebt. Wij leveren echt vakmanschap als het aankomt op de renovatie van kozijnen. Het renoveren van kozijnen is één van onze specialisaties. Graag maken we jouw kozijnen weer als nieuw. Doorgaans kunnen kozijnen tientallen jaren meegaan. Dat is vooral het geval voor kunststof kozijnen in Deventer of omstreken. Kozijnen die van hout zijn gemaakt zullen het op de lange termijn minder goed doen. Om wat oudere kozijnen toch mooi te houden kun je deze laten renoveren. Dat vereist overigens wel wat kennis en ervaring. Laat daarom Lammers Renovatie het renoveren van jouw houten of kunststof kozijnen te Deventer verzorgen. Meer informatie nodig? Neem dan gelijk contact op!

Waar bij houten kozijnen houtrot of schimmel kan ontstaan (of de behoefte aan een nieuw likje verf) zijn kunststof kozijnen in Deventer een stuk duurzamer. Die hoef je enkel eens in de zoveel tijd even goed schoon te maken. Wellicht moet je de scharnieren even opnieuw insmeren, maar verder onderhoud is nauwelijks noodzakelijk. Of je nu houten of kunststof kozijnen in Deventer of omgeving hebt, ooit zullen deze gerenoveerd moeten worden. Lammers Renovatie kan beschadigde onderdelen vervangen, nieuwe verf aanbrengen, stukken vervangen, en ook houtrot of schimmel verwijderen. Overigens ben je vanaf een bepaald punt qua kosten beter af met het laten plaatsen van geheel nieuwe kozijnen. Voor meer informatie over de prijzen kun je even contact met ons opnemen.

Lammers Renovatie is een kleine organisatie die gevestigd is in Rijssen. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf dat trappen, goten, vloeren, badkamers, boeiboorden, gevelbekleding en houten of kunststof kozijnen in Deventer of omgeving renoveert. Daarnaast verzorgen we ook onderhouds- en montagewerkzaamheden. Als klein bedrijf fungeren we als het centrale aanspreekpunt voor de diensten. Aan de hand van onze kennis en ervaring kunnen we een uitstekende service verlenen. Dit doen wij tegen lage tarieven. Bij ons geldt afspraak is afspraak, zodat jij weet waar je aan toe bent. Daarom stellen we ook graag een offerte voor je op. Als het nodig is komen we daarvoor gewoon even bij je langs op locatie. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen.


Neem gerust eens contact op als je weer wilt weten over de renovatie van houten of kunststof kozijnen in Deventer door Lammers Renovatie. Wij kunnen ook een offerte voor je opstellen, zodat je op de hoogte bent van de kosten. Contact opnemen kan telefonisch via 06 17 46 73 63, per e-mail of door middel van het contactformulier.