Kontakt
Lammers Renovatie Onderhoud Montage
Molenstalweg 3
7462 AE Rijssen
Homepage:www.lammersrenovatie.nl
Telefoon:+31(0)617 46 73 63
Fax:

Kunststof kozijnen Apeldoorn

Heeft jouw huis of bedrijfspand houten of kunststof kozijnen in Apeldoorn en kunnen die wel een renovatiebeurt gebruiken? Maak kennis met Lammers Renovatie, een in Rijssen gevestigd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het renoveren van kozijnen. Wij helpen je graag verder. Kozijnen zijn over het algemeen zeer duurzaam en kunnen tientallen jaren meegaan. Echter komt er een moment dat deze gerenoveerd dienen te worden. De renovatie van houten of kunststof kozijnen in Apeldoorn vraagt om ervaring en vakmanschap. Lammers Renovatie heeft de ervaring, de kennis en de gereedschappen en materialen in huis om jouw kozijnen weer als nieuw te maken. Zo kunnen ze weer jaren mee. Wil je meer informatie over de renovatie van houten of kunststof kozijnen in Apeldoorn? Neem dan gerust even contact op!

Om houten of kunststof kozijnen in Apeldoorn in een goede staat te houden is het nodig om deze eens in de zoveel tijd te laten renoveren. Dat is vooral het geval bij huizen of panden die al wat ouder zijn. Kunststof kozijnen kunnen lang goed blijven door deze regelmatig schoon te maken en de scharnieren even opnieuw in te smeren. Kozijnen van hout kunnen echter te maken krijgen met schimmel of houtrot. Lammers Renovatie is gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van houten en kunststof kozijnen in Apeldoorn en maakt jouw kozijnen weer als nieuw. We kunnen onderdelen vervangen, houtrot of schimmel verwijderen, de kozijnen opnieuw in de verf zetten en meer. Soms zal het trouwens goedkoper zijn om geheel nieuwe kozijnen te laten plaatsen. Voor meer informatie over de kosten kun je gerust even contact opnemen.

Lammers Renovatie is een klein, in Rijssen gevestigd bedrijf dat renovaties, onderhoud en montages verzorgt. Wij kunnen deze werkzaamheden verrichten voor onder andere trappen, vloeren, goten, boeiboorden, gevelbekleding, badkamers en houten of kunststof kozijnen in Apeldoorn en omgeving. We zijn VCA gecertificeerd, beschikken over veel kennis en ervaring en kunnen dus altijd kwaliteit leveren. Als je ons inschakelt ben je verzekerd van één centraal aanspreekpunt. Daarbij geldt dat een afspraak een afspraak is. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Voor vrijblijvend advies of een offerte op maat kan een afspraak bij jou thuis of op locatie gemaakt worden.


Wil je meer weten over wat Lammers Renovatie voor je kan betekenen? Of wil je een offerte aanvragen of een afspraak inplannen voor de renovatie van je houten of kunststof kozijnen in Apeldoorn? Neem dan eens contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 06 17 46 73 63 of door een bericht te sturen per e-mail of het online contactformulier.