Kontakt
Lammers Renovatie Onderhoud Montage
Molenstalweg 3
7462 AE Rijssen
Homepage:www.lammersrenovatie.nl
Telefoon:+31(0)617 46 73 63
Fax:

Kunststof kozijnen Almelo

Zijn jouw houten of kunststof kozijnen in Almelo of omstreken niet zo mooi meer als ze ooit eens waren? Zoek je daarom naar een bedrijf bij jou in de omgeving die de kozijnen op vakkundige wijze kan repareren? Maak kennis met Lammers Renovatie! Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van kozijnen en kunnen die van jou weer als nieuw maken. Graag zijn we je van dienst met onze renovatiewerkzaamheden. Kozijnen hebben over het algemeen een levensduur van enkele tientallen jaren. Zeker kunststof kozijnen zijn erg duurzaam. Echter zullen houten of kunststof kozijnen te Almelo niet eeuwig mooi blijven en dus op enig moment renovatie behoeven. Lammers Renovatie heeft de kennis en ervaring in huis om jou het vakmanschap te leveren waar je naar op zoek bent. Meer weten over de renovatie van jouw houten of kunststof kozijnen in Almelo? Neem dan eens contact op!

Als jij thuis of bij je bedrijfspand over kunststof kozijnen te Almelo beschikt kun je deze lang goed houden door deze regelmatig goed schoon te maken. Daarnaast kun je de scharnieren soms even opnieuw insmeren. Hout heeft het vaak wat zwaarder te verduren. Met de tijd wordt het risico op houtrot of schimmel bijvoorbeeld groter. Wil jij ook dat jouw kozijnen weer als nieuw zijn? Dan kun je Lammers Renovatie inschakelen voor de renovatie van jouw houten of kunststof kozijnen te Almelo. Beschadigde stukken worden aangepakt, het kozijn kan opnieuw geverfd worden of onderdelen kunnen worden vervangen. Vanaf een bepaald punt zal je overigens met de renovatie duurder uit zijn dan bij het laten plaatsen van geheel nieuwe kozijnen. Wij vertellen je graag meer over het kostenplaatje.

Lammers Renovatie is een kleine onderneming uit Rijssen. Wij voeren renovatie-, onderhouds- en montagewerkzaamheden uit voor trappen, goten, vloeren, badkamers, boeiboorden, gevelbekleding en houten of kunststof kozijnen in omgeving Almelo. Door ons in te schakelen voor de renovatie van jouw kozijnen geniet je van allerlei voordelen. Wij noemen er een aantal:

  • Veel kennis en ervaring;
  • VCA gecertificeerd;
  • Eén centraal aanspreekpunt;
  • Afspraak is afspraak;
  • Uitstekende service;
  • Scherpe prijzen;

Het is mogelijk om een afspraak te maken, waarbij we langs komen op locatie voor vrijblijvend advies. Op basis daarvan kan dan tevens een prijsopgave op maat worden opgesteld.


Benieuwd naar wat Lammers Renovatie voor de renovatie van jouw houten of kunststof kozijnen in Almelo kan betekenen? Of wil je een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem dan eens contact met ons op. Bel ons op 06 17 46 73 63, stuur een e-mail of vul het contactformulier op de website in.