Kontakt
Lammers Renovatie Onderhoud Montage
Molenstalweg 3
7462 AE Rijssen
Homepage:www.lammersrenovatie.nl
Telefoon:+31(0)617 46 73 63
Fax:

Verbouwen

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een grondige verbouwing? Of liggen er nog een aantal klussen waar u gewoon niet aan toekomt of waar u de vakkennis niet voor heeft? Als ervaren klusbedrijf in regio Rijssen helpen we u graag! Bekijk hier onze referenties

U kunt bij ons terecht voor al uw grote en kleine klussen, zoals:

  • Uw keuken, badkamer of toilet vernieuwen
  • (delen van) uw woonkamer, slaapkamer, zolder of kelder verbouwen
  • meer ruimte creëren met een aanbouw, opbouw of dakkapel
  • verduurzaming van uw huis of bedrijfspand
  • uw huis verbouwen zodat u er langer zelfstandig kunt blijven wonen
Verbouwing van een huis of bedrijfspand

Verbouwen: alles helemaal naar uw wens

Soms is een verbouwing noodzakelijk, bijvoorbeeld als een ruimte verouderd is, slecht geïsoleerd of als er schade is ontstaan door een lekkage. Maar vaak kiest u vooral voor een verbouwing om uw huis of bedrijfspand helemaal aan uw wensen aan te passen, bijvoorbeeld na een verhuizing of juist omdat u het jaren in gebruik heeft.

Verbouwen: tips voor een vlotte verbouwing

Voor een vlotte verbouwing met het gewenste eindresultaat, is het verstandig vooraf na te denken over het budget en uw eisen en wensen. Als u dat wilt, denken we graag met u mee. Bijvoorbeeld hoe we binnen uw budget het beste resultaat behalen. We komen daarom eerst bij u langs om de klus op te nemen. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, waarin we de kosten en planning zo duidelijk mogelijk vastleggen.

Verbouwen: een goede planning

Een vlotte verbouwing begint bij een goede planning. Bij een verbouwing komt vaak meer kijken dan u denkt. Misschien is het nodig om wanden opnieuw af te werken, de vloer te egaliseren of nieuwe vloerbekleding te leggen. Vaak kunnen deze werkzaamheden niet tegelijkertijd gebeuren en heb je te maken met droogtijden. Als ervaren klusbedrijf hebben we hier goed inzicht in. We maken vooraf een duidelijke planning om alles in goede banen te leiden en uw overlast zo veel mogelijk te beperken.

Verbouwen: heldere communicatie, één aanspreekpunt

Als we voor u aan de slag gaan, heeft u tijdens de hele verbouwing één aanspreekpunt. Die houdt u steeds op de hoogte van de planning en het budget. Dat geeft helderheid en zorgt ervoor dat we snel met elkaar kunnen schakelen. Bijvoorbeeld als u tijdens de klus nieuwe inzichten krijgt en u besluit dat u het misschien toch iets anders wilt. We bespreken dan gelijk de mogelijkheden en denken flexibel met u mee.

Duurzaamheid en energiebesparing

Een verbouwing is vaak een goed moment om te bekijken of u uw huis of bedrijfspand kunt verduurzamen.
Het is bijvoorbeeld goed te combineren met het aanbrengen van (extra) isolatie of energiezuinige vloerverwarming en andere installaties. Met behulp van het label Greenworks kunnen we samen met u ook specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu en uw comfort als gebruiker.

Kortom: we adviseren en begeleiden u van A tot Z en nemen u mee in de mogelijkheden die u heeft. Ook wat betreft de keuze voor de materialen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bij uw verbouwplannen? of: