Kontakt
Lammers Renovatie Onderhoud Montage
Molenstalweg 3
7462 AE Rijssen
Homepage:www.lammersrenovatie.nl
Telefoon:+31(0)617 46 73 63
Fax:

Renovatie & Onderhoud

Zoekt u een klusbedrijf voor onderhoud of renovatie van uw huis of bedrijfspand? Iedereen heeft wel klussen in of om het huis die maar blijven liggen. Schilderwerk dat al tijden moet gebeuren, een afvoer die regelmatig niet goed doorloopt of een deur of raam die klemt. Voor al uw onderhoudsklussen bent u bij klussenbedrijf uit Rijssen aan het juiste adres.

Maar ook voor grotere renovatieprojecten, waarbij u een vakman voor nodig heeft, staan we voor u klaar. Als ervaren klusbedrijf helpen we u graag: van klein onderhoud tot een volledige renovatie van uw pand. Bekijk hier onze referenties. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

  • Vloer-, dak- en gevelrenovatie
  • Schilderwerk
  • Renovatie van kozijnen en houtrot bestrijden
  • Onderhouden van uw riolering of afvoer
  • Verduurzaming van uw pand

Het levensloopbestendig maken van uw woning

Renovatie en onderhoud aan bedrijfspand of woning

Onderhoud: meerwaarde voor uw pand

Een goed onderhouden huis of bedrijfspand is meer waard en verkoopt u sneller. Bovendien voorkomt u onverwacht hoge herstelkosten. Wij helpen u graag bij uw (jaarlijks) terugkerende onderhoudswerkzaamheden. Denk aan het controleren en schoonmaken van uw dak en dakgoten, nalopen van kit- en houtwerk en het reinigen van ventilatiekanalen en -roosters.

Als u dat wilt kunnen we hiervoor ook een onderhoudscontract afsluiten. Dan heeft u voor langere tijd geen omkijken meer naar het onderhoud van uw pand en kunnen we dit zo efficiënt (en dus goedkoop) mogelijk inplannen.

Renovatie: uw pand weer up-to-date

Door het regelmatig te (laten) controleren op noodzakelijk onderhoud, blijft uw huis of bedrijfspand lang in goede staat. Er komt echter een tijd, meestal na zo’n 30 tot 50 jaar, dat uw pand aan een grootscheepse renovatie toe is, omdat het niet meer aan de moderne eisen voldoet. Bij een grootschalige renovatie van een verouderd pand, is het belangrijk om van grof naar fijn te werken. We controleren dus eerst het dak, de gevel en de fundering en repareren deze waar nodig. Zo weet u zeker dat de basis voor de verdere verbeteringen goed is.

Renovatie & Onderhoud: duurzaamheid en energiebesparing

Renovatie of groot onderhoud is vaak een goed moment om te kijken naar verduurzamingsmogelijkheden. De renovatie van het dak, de vloer of de gevel is eenvoudig te combineren het aanbrengen van (extra) isolatie.
Zo creëert u een veel comfortabeler binnenklimaat en bespaart u op de energierekening. Mogelijk zijn er ook betere ventilatieoplossingen voorhanden of kunnen we vochtproblemen oplossen.

Renovatie & Onderhoud: duidelijkheid over planning en kosten

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs om uw project te bekijken en de plannen te bespreken, voordat we een offerte en een planning maken. Ook tijdens de uitvoering houden we u steeds op de hoogte van de planning, de werkzaamheden en het budget. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wordt de overlast zo veel mogelijk beperkt.

Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen bij renovatie en onderhoud aan uw pand?